Друг Ані Лорак Сергій Лазарєв похвалився новим “фото на паспорт”, правда, забув одягнутися

Красунчику Сергію Лазарєву 1 квітня цього року виповнилося 38 років. Він зараз в ідеальній формі - спортивне рельєфне тіло, яке він демонструє в Інтернеті.

Сьогодні в своєму профілі Лазарєв опублікував привабливе фото з відпустки – там він по коліна в басейні позує на тлі океану. Мокрі шорти надають мужності і привабливості цього образу. Сам Сергій підписав фото жартівливо:

“Зробив нове фото на паспорт … що скажете? “.

У коментарях прихильники почали висловлюватися в відповідь:

  • Голову трохи рівніше, Сергію, – написав фоловерів Сергій Матвієнко
  • Та ну на …….! Ну, за що ти так з нами? Провоціруешь мене, – написав його близький друг Влад Топалов (чоловік Регіни Тодоренко)
  • Про мій бог, що це!
  • Це фото ідеально)))

Відзначимо, співак Сергій Лазарєв зараз відпочиває в Мексиці. Актор, співак і телеведучий також вирішив вести своєрідний туристичний щоденник у себе в Instagram. Фоловерів артиста милуються блакитними водами океану, піщаними пляжами і мальовничими скелями. Кілька днів тому Лазарєв показав фанатам відомі мексиканські піраміди. Також він вирішив повернутися до цієї теми і розповів історію про піраміду Кукулькана.

“Піраміда Кукулькана – 24- метрове храмова споруда, вціліле серед руїн стародавнього міста племені майя Чичен-Іца -города, який був визнаний одним з нових семи чудес світу. На мовах майя Чичен-Іца означає ” У гирлі криниці Іца “або “Рот колодязя чаклунів води “, – написав шоумен і музикант.

Сергій Лазарєв в Мексиці
Сергій Лазарєв в Мексиці
Сергій Лазарєв в Мексиці
Сергій Лазарєв в Мексиці
Сергій Лазарєв в Мексиці
Сергій Лазарєв в Мексиці

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.