Екс-холостячку Ксенію Мішину переплутали з покійною Жанною Фріске: подивіться на схожість!

Актриса і модель Ксенія Мішина активно веде свій Інстаграм-аккаунт, куди практично кожен день публікує власні фото з роздумами.

В останній тиждень інтерес до Ксенії особливо зріс, оскільки публіка подейкує, що вона завершила свої такі гарні відносини зі сценаристом Олександром Еллертом.

Тому шанувальники зараз пильно стежать за кожною її публікацією в надії побачити нову інформацію. Цікаво, що її остання публікація направила обговорення в зовсім іншу сторону – її почали порівнювати з померлою співачкою Жанною Фріске. Так вже на знімку вона схожа на Жанну!

“А ви замислювалися над тим, що в нашому світі насправді величезна кількість світів! Понад сім мільярдів! Абсолютно різних, унікальних, складних, приголомшливих Міров. Але незважаючи на всі їхні відмінності їх пов’язує одне – бажання любові і щастя! І все влаштовано так, що часом неймовірно важко цим світам взаємодіяти.

Кожен світ до певного моменту впевнений, що він в силах щось контролювати. (Спойлер – ілюзія) “, – поміркувати Ксенія Мішина.

Жанна Фріске

Жанна Фріске
Жанна Фріске

Екс-холостячка Ксенія Мішина і шоумен Олександр Еллерт: мила історія кохання

Більш детально про історію кохання цієї пари ми розповіли в нашому відео на Ютуб-каналі “Одна хвилина “. Там все – від знайомства в проекті “Холостяк ” українського виробництва на телеканалі СТБ до спільної поїздки з дітьми в Домінікану.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.