Григорій Решетник з дружиною і маленькими дітьми відправився у відпустку на Мальдіви і показав, де вони оселилися

Відомий український телеведучий Григорій Решетник разом з дружиною і маленькими дітьми полетів відпочивати на райський острів Мальдіви.

Про це стало відомо з Інстаграм-блогу ведучого шоу “Холостяк” і його дружини. Ще вчора, 22 квітня, Христина і Григорій на особистих сторінках в Інстаграмі оприлюднили фото, на яких позують разом з синами Іваном, Дмитром і Олександром в аеропорту “Бориспіль “. Всі члени сімейства виглядають неймовірно щасливими.

Григорій Решетник з синами в аеропорту
Григорій Решетник з синами в аеропорту

Вже сьогодні, 23 квітня, Григорій Решетник поділився яскравим відео з острова Мальдіви. Телеведучий зняв неймовірно красивий пляж з чистим піском, блакитною водою і зеленими плямами. Примітно, що на пляжі не було ні душі.

“Мамуля, ми на морі біля океану! Не переживай – місця є “, – жартівливо підписав відео Григорій Решетник.

Користувачі Мережі оцінили відео телеведучого і побажали йому приємного відпочинку.

“Гарного відпочинку “, “Ви в раю? “, “Баунті захотілося “, “Яка краса! Гарного вам відпочинку “, “Це рай! Як безлюдний острів “, – пишуть коментатори.

Варто відзначити, що наймолодшому синові Григорія, який також з батьками відправився на Мальдіви, тільки виповнилося 5 місяців. Багато шанувальників до останнього чекали, що у Решетніків нарешті з’явиться дівчинка, але тепер у них є цілих три богатирі – Ваня, Діма і найменший Олександр.

Григорій Решетник вперше показав молодшого сина поблизу
Григорій Решетник з наймолодшим сином Олександром

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.