Влад Яма показав, чим його балує красуня-дружина: “Як же мені пощастило .. “

Український хореограф Влад Яма в Інстаграм-блозі похвалився кулінарними талантами своєї дружини Ліліани.

Український хореограф і суддя “Танців з зірками” Влад Яма часто хвалиться своєю дружиною. Вона у нього не тільки розумниця і красуня, але і хороша господиня. Так, в обідній час Влад Яма зняв відео в Інстаграм-сторіз, де показав, що годує його дружина. На тарілці танцюриста красувалася апетитна зелена паста з сиром і червоною ікрою, риба на грилі і овочевий салат.

Скріншот Інстаграм-сторіз Влада Ями
Скріншот Інстаграм-сторіз Влада Ями

“Буває ж коли дружина красива, розумна та ще й готує круто “, – нахвалює Влад Яма дружину в відео. У підписі до відео Яма ніжно написав: “Як же мені пощастило з дружиною “.

Нагадаємо, Влад Яма одружився в 2015 році на дівчині на ім’я Ліліана, відносини з якою приховував цілих 7 років. Вже через 1,5 року у них народився первісток – хлопчик Леон. Зараз Влад і Ліліана виглядають зразковою сім’єю, але в одному з останніх інтерв’ю вони зізналися, що переживали кризу в стосунках і навіть розходилися.

Влад Яма з дружиною і сином
Влад Яма з дружиною Ліліаною і сином Леоном

В інтерв’ю програмі “ЖВЛ” Яма зізнався, що був ініціатором розлучення зі своєю майбутньою дружиною Ліліаною через два роки після знайомства. За словами подружжя у них накопичилося багато претензій один до одного. Через 2 місяці після розставання Влад і Ліліана зрозуміли, що не можуть один без одного і вирішили відновити відносини.

Схожі статті

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.