Скандальна Катя Кухар з “Танців з зірками” в молочному боді блиснула оголими ногами і формами (Фото)

Хореограф найбільш танцювального проекту країни "Танці з зірками" на телеканалі 1 + 1 Катерина Кухар здивувала фанатів незвичайним вчинком - позувала у відкритому вбранні.

“Твоя душа так близька ….
Мені ….
Нібито в душах весь кайф ….
Ні … “, – написала танцівниця Катерина Кухар в описі до свого солодкого і вабить знімку в молочному боді і кардігані чорного кольору.

Такі зоряні люди, як екс-віагрянки Санта Дімопулос і дружина Дмитра Монатика Ірина висловили в коментарях Катерині своє захоплення новим знімком. Також приємно відгукнулися й інші численні фоловерів знаменитої і скандальної особистості українського шоу-бізнесу. За пару годин знімок назбирав купу лайків.

Відзначимо, знаменитість довершила незвичайний аутфіт високими лакованими чобітьми, а волосся поклала в вишукані кучері. Вони добре поєднувалися з вечірнім насиченим макіяжем. На фото Катерина Кухар виглядала жіночно і привабливо одночасно, адже боді з відвертим декольте дозволило засвітити зону декольте, апетитні (але стрункі) стегна і ідеальні балетні ніжки.

Також нагадаємо, що всього менше місяця назад балерина і суддя проекту “Танці з зірками ” відпочивала на Шрі-Ланці, де знялася в спокусливій фотосесії в купальному костюмі разом зі своїм чоловіком Сашком Стояновим.

Тоді її також активно обговорювала вся країна.

Доповнимо, що Катерина Кухар вважається найскандальнішої суддею проекту “Танці з зірками “, так як саме з нею відбувалося безліч казусів. Але, тим не менше, її називають мудрою і справедливою суддею.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.