Анастасія Волочкова показала рідкісне фото, де вона витончена – часи початку кар’єри

Як відомо, епатажна і скандальна балерина Анастасія Волочкова після народження єдиної дочки Аріадни сильно змінилася в зовнішності.

В першу чергу, перетворилося її статура – очевидно, через гормонів воно стало більш грубе, плечі стали широкі, а руки і ноги – грубі. Фанати подейкували, що воно стало більш чоловіче. Сама Анастасія при цьому не закінчила займатися балетом, і дивувала публіку своєю пластичністю.

Зараз зірка російського балету показала раритетний знімок – такою вона була ще до пологів

Дівчина позує у відкритому вечірній сукні чорного кольору, яке підкреслює її витончену талію. Цікаво, що плечі в цьому вбранні у Анастасії відкриті, і виглядають вони дуже ніжно і жіночно.

Можливість коментувати дану запис, як і всі інші знімки зірки в її Інстаграме, Волочкова з якихось причин відключила.

“Не пам’ятаю, скільки мені років на цьому фото. Є у мене друзі, які зберігають архівні фото “,

– написала Анастасія у описі до загадкового архівному знімку.

Нагадаємо, Анастасія Юріївна Волочкова – російська балерина, танцівниця, актриса і громадський діяч; заслужена артистка РФ, народна артистка Карачаєво-Черкесії, народна артистка Північної Осетії-Аланії. Лауреат Міжнародного конкурсу імені Сержа Лифаря, володарка призу “Бенуа танцю “.

Вона є найепатажнішою артисткою Росії, яка часто потрапляє в різні скандали і неприємні ситуації. Її близький друг – Микита Джигурда. Разом з ним вони подорожують, проводять сімейні зустрічі, проте роман у Анастасії з іншою людиною, чиє ім’я вона старанно приховує.

Популярне

Схожі статті

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.

Як виглядає і чим займається 24-річний син Ірини Білик: весь в татуюваннях і з довгим волоссям (Фото)

Старший син відомої української співачки Ірини Білик Гліб виріс таким же творчим і харизматичним, як і його зіркова мама. При цьому хлопець уникає надмірної публічності.

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?