Стало відомо, як холостячка Ксенія Мішина виглядала в юні роки до популярності: “Дві різних людини”

Дуже багато зірок естради, кіно і телебачення до своєї популярності виглядали зовсім по-іншому. Українська актриса Ксенія Мішина не стала винятком.

Героїня нашої сьогоднішньої статті не так давно здобула широку популярність. Вперше на телеекрани вона потрапила у 2014 році, але справжнє професійне покликання вона отримала через 5 років, виконавши роль Лідії Шефер в серіалі “Кріпосна” Лідії Шефер. Незважаючи на те що її героїня негативний персонаж, в мережі все одно захоплювалися красою Ксенії — розкішним довгим волоссям і витонченими рисами обличчя.

Ксенія Мішина в серіалі Фортечна
Ксенія Мішина в серіалі Кріпосна

Втім, Мішина не завжди виглядала такою, якою звикли її бачити публіка і навіть Олександр Еллерт. Саме йому актриса сказала заповітне “так” в фіналі реаліті-шоу “Холостячка”. Закохані продовжили відносини і після проекту, хоча останнім часом шанувальники переживають, що пара розлучилася, оскільки вони перестали з’являтися одне в одного в соціальних мережах і ніяк не коментують ці чутки.

Олександр Еллерт і Ксенія Мішина
Олександр Еллерт і Ксенія Мішина

Тепер про зовнішність Ксенії. На офіційній сторінці програми “Зірковий шлях” в Інстаграмі з’явився порівняльний колаж з двома знімками — перший зі шкільних часів, другий недавній.

Думка коментаторів в своїй більшості співпала — багато хто вважає, що на обох фотографіях зображені немов дві різні людини:

  • “Ого! Не впізнати, зовсім різні”;
  • “Філлери, ботокс творять чудеса”;
  • “Зовсім не схожі ці двоє”;
  • “Дуже змінилася Ксенія”;
  • “Це тільки мені здається, що це дві різні людини?”;
  • “Навіщо було робити вилиці?”, — пишуть користувачі мережі.

Втім, деякі впевнені, що ніякої пластики актриса не робила, а лише схудла і подорослішала, тому риси обличчя так помінялися.

Комментарии пользователей Инстаграм
Коментарі користувачів Інстаграм

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.