Дешеві макарони, навіть без м’яса: Галкін показав, чим вони з Пугачовою годують дітей

Дивлячись на Аллу Борисівну і її чоловіка Максима Галкіна, складається враження, ніби вони смітять грошима наліво і направо.

Це цілком виправдано, адже вони живуть у величезному замку, і отримують шалені гонорари. Стереотипне мислення говорить про те, що на сніданок, обід і вечерю ця сім’я їсть лобстерів та ікру ложками. Хоча в реальності це не зовсім так.

Пародист і гуморист Максим Галкін показав, що їжа у нього і його дітей дуже скромна

На відео в Інстаграм-сторіз видно, що Гаррі їсть звичайні макарони, присипавши їх перцем. А ось Ліза Галкіна на вечерю їсть макарони без перцю, однак поруч стоїть тарілочка з парою смажених кабачків. Мама Алла Борисівна в цей час теж знаходиться за кухонним столом і їсть горішки. Втім, ви можете самі все побачити на відео нижче.

“А ти любиш перчені, так? ” – поцікавився батько Максим Галкін у сина Гаріка, і той підтвердив: “Ага, подивися, самі перчені “.

І для більшої переконливості ще поперчити собі вечерю.

“Ліза? А ти? “, – підійшов тато до доньки. “А я звичайні “, – відповіла дівчинка.

“Так, у тебе натуральна їжа “, – погодився артист і вирішив уточнити у дружини, що ж любить вона.

“Я люблю горішки “, – зізналася Примадонна.

Варто відзначити, що, незважаючи на величезні статки, сім’я Пугачової ніколи не прагнула до зайвої розкоші, як, наприклад, її близький друг Філіп Бедросович Кіркоров. Він любить пафос, лиск, шик, стрази, блиск і бренди. У той час як Пугачова і Галкін, хоч і відгриміли собі шикарний палац, зовсім не хизуються перед фанатами і сусідами золотом і багатством.

Розлучення Алли Пугачової і Максима Галкіна: правда чи сценічний вигадка?

Алла Пугачова святкує 72-річчя. Любов до Сталлоне, онкологія і операція: що їй довелося пережити?

Шестиповерховий палац Галкіна і Пугачової: як виглядає всередині будинок Примадонни і її сім’ї?

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.