Як виглядала Катерина Репяхова до заміжжя з Віктором Павликом: провінційна простачка

Зараз молода дружина Віктора Павлика регулярно ходить в салони краси і одягається в брендовий одяг. Однак ще кілька років тому вона виглядала зовсім інакше.

Катерина Репяхова стала четвертою дружиною українського музиканта Віктора Павлика. Дівчину не зупинило наявність трьох колишніх дружин, дітей і навіть онуків музиканта. Різниця у віці між подружжям складає 28 років. Зараз Катерина в очікування первістка. У молодят народиться хлопчик, якого вони планують назвати Михайлом.

Катерина Репяхова і Віктор Павлик
Катерина Репяхова і Віктор Павлик

Зараз Катерина не потребує фінансів і не відмовляє собі у відвідуванні салонів краси і дорогих бутиків. Однак до того, як зустріти Віктора Павлика, дівчина не мала таких фінансових можливостей і виглядала зовсім інакше.

У Мережі недавно з’явилися архівні фото Катерини. Одне з них зроблене на випускному дівчини. Для торжества Катя вибрала різнобарвне ошатне плаття з атласу з відкритими плечима. Тоді у дівчини були ще темне волосся. Схоже, це її натуральний колір волосся.

Катерина Репяхова: фото з випускного вечора
Катерина Репяхова: фото з випускного вечора

На наступних архівних знімках видно, що дівчина любила експериментувати з кольором волосся і зачіскою. Також Катя любила яскравий макіяж, а зараз вона фарбується скромніше.

Катерина Репяхова. Архівне фото
Катерина Репяхова. Архівне фото
Катерина Репяхова. Архівне фото
Катерина Репяхова. Архівне фото

Більше про нерівний шлюб музиканта Віктора Павлика та Катерини Репяхової дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина “:

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.