Шанувальники “Світ навиворіт ” ніколи не бачили оператора Дмитра Комарова: хто він? (Фото)

Сам Олександр згадує багато екстремальних ситуацій, які були у них з Дмитром. Так народжується міцна чоловіча дружба.

Сьогодні трохи програм і шоу, які люди обивателі з інтересом дивляться. І найголовніше практично немає передач ідентично шоу “Світ навиворіт” з Дмитром Комаровим.

Хто не має можливість поїздити по світу та особливо в екзотичні країни, де на кожному розі чатує небезпека, то ті можуть зручно сидячи на дивані поглянути на захопливий і загадковий світ за допомогою цієї програми.

Багато людей з цікавістю дивляться передачу з Дмитром Комаровим “Світ навиворіт”. Однак напевно ніхто не замислювався над тим, хто ж за кадром і здійснює знімання і тим більше напевно цю людину не бачили.

Розкриваємо секрет – це незмінний оператор Олександр Дмитрієв. Адже це він знімав такі дивовижні кадри та навіть в самих екстремальних умовах.

Вони познайомилися в горах на Кавказі. Це було у 2006 році. Дмитро висвітлював експедицію, яка підіймалася на Ельбрус. Там Олександр Дмитрієв знімав для себе види гір на любительську камеру. Так вони та познайомилися. Через час по закінченню експедиції, Дмитро Комаров подзвонив Олександру Дмитрієву і запросив його в поїздку в Індію.

Він погодився. З того часу вони не розлучаються і завжди разом у всіх поїздках. У них вийшов чудовий тандем. Це видно з того, якою популярністю користується передача “Світ навиворіт”.

Нещодавно Дмитро Комаров розмістив на своїй сторінці в інстаграм фотографію, де шанувальники цієї програми можуть побачити оператора Олександра Дмитрієва.
Сам Олександр згадує багато екстремальних ситуацій, які були у них з Дмитром.
Так народжується міцна чоловіча дружба.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.