Як живе Бурак Озчівіт в 2021 році і скільки він заробляє

Burak Оzcivit отримав номінації шість разів в категорії кращих акторів. Він виграв GQ Men The Year Awards, нагороди метеликів Pantene Globe, нагорода Bilkent Television.

Бурак Озчівіт, широко відомий як Осман Бей, є турецьким актором і моделлю, який має 5 мільйонів доларів. Він вважається одним з 55 найбагатших акторів у 2021 році. Бурак Озчівіт зіграв Осман Бея, в історичній телевізійної серії Drama Kurulus Osman.

Крім того, Burak відігравав помітну роль в телебаченні, таких як “Чудовий вік “, “Нескінченна любов”, Калікушу, Кукук Сірлар, Зораки Кока і так далі.

Крім серії Television, Burak Ozcivit відомий своєю видатною роллю в зарафа, Мусаллат, а також Feda Films. Бурак Озчівіт з’явився в популярних журналах Marie Claire і Gloria.

Burak Оzcivit отримав номінації шість разів в категорії кращих акторів. Він виграв GQ Men The Year Awards, нагороди метеликів Pantene Globe, одна об’єктивна нагорода, нагорода Bilkent Television і так далі.

Турецький актор Burak Оzcivit накопичив 5 млн. дол. США за допомогою його романтичної кар’єри та на акціях. Крім того, він багато заробив через моделювання. Коротко кажучи, зарплата / заробіток Burak Ozcivit нижче:

Річний дохід: 1 мільйон доларів.
Щомісячний дохід: 83,33 долара.
Щотижневий дохід: $ 19.23k.
Щоденний дохід: більш $ 2.7k.

Дата народження 24 грудня 1984 р.
Місце народження Стамбул, Туреччина.
Зростання – 1,84 м.
Вага – 76 кг.
Дружина Фаріе Евцен.
Діти Каран Озчівіт.

Бурак Озчівіт народився в Стамбулі, раніше Візантія в Константинополі, Туреччина, 24 грудня 1984 року. Він є сином Булінга Ozcivit (батько) і Джейхан Озцівіт (мати). Його знак народження – Козоріг.

Бурак Озчівіт навчався в середній школі Казима Ісмени та закінчив Університет Мармара, де він вивчав фотографію на факультеті образотворчих мистецтв.

Кар’єра

Burak Оzcivit хорошого модельної статури. Як модель, він з’явився в численних популярних журналах. У 2005 році Burak став другий кращою моделлю по всьому світу.

З’явившись в серії Television Exi 18, Burak Ozcivit почав свою акторську кар’єру у 2006 році. Досі він з’явився в восьми фільмах. Burak Ozcivit ‘s Відомі фільми – Мусаллат, зарафа, Запитайте Сана Бенцер, Кардесс Бенім, Can Feda.

Більш того, Burak Оzcivit славиться своєю роллю Османа Бея і Камала Сойдере в історичному серіалі, а також на самих популярних телекомунікаційних серіалах Курулес: Осман і Кара Севда. Крім Курула і Кара Севда, Бурак був присутній в Баба Окагі, Іханете, Калікушу.

Досягнення Бурака Озчівіт протягом короткого часу виходять за рамки уяви. Він виграв звання кращої моделі Туреччини, яка була мрією про його батька. Він виграв десять нагород і шість кандидатур за відомі допоміжні ролі.

Хто дружина Бурака Озчівіта?

Бурак Озчівіт з дружиною
Бурак Озчівіт з дружиною

Німецько-турецька актриса Фахрі Евцен – дружина Бурака Озчівіт. Вони одружилися з 29 червня 2017 року. Ця пара має сина, на ім’я Каран Озчівіт. Каран народився 13 квітня 2019 року.

Коли Бурак і Фахрі познайомилися?

Fahriye Evcen і Burak Ozcivit познайомилися у 2013 році. Обидва вони знімалися в романтичному серіалі Калікушу. Після 4 років знайомства вони одружилися у 2017 році, в особняку Святого Халима Паша.

Який фінансовий стан Фарі Evcen?

Дружина Бурака Озчівіт, Фахрі Евцен, володіє чистою 10 мільйонів доларів. Вона німецько-турецька актриса. Фахрі з’явилася в телевізійній серії: Як любов птах, Запитайте Сана Бенцер, Япрак докумен і так далі. Крім того, в Селікусу з’явилися обидва Бурака Озчівіт, і Фахрі Евцен, в романтичній серії Television.

Схожі статті

Навчилась готувати томлені ребра, що можна губами їсти: будь-яке м’ясо виходить однаково ніжним. Оцінять всі

Чудовий варіант для святкового столу, який оцінять всі гості – томлене м'ясо в соусі. Ця страва відмінно смакуватиме з відвареним рисом, овочами та картопляним пюре.

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.