Лідія Таран показала, як вона проводить час після Пасхи (Фото)

Спробуйте і ви приєднатися і поплавати в басейні навіть без тренера і побачите як життя стане краще

Представники шоу-бізнесу різні за можливостями, інтелекту і по тому як вони ставляться до своїх дітей і другій половині.
Відпочивають вони після важкого робочого, також по-різному і їздять на відпочинок за кордон в залежності від того, що їм подобається.

Деякі можуть протягом чотирьох місяців побувати на Мальдівах чи в Мексиці на курортах по три рази. Інші їдуть до Туреччини або Греції та насолоджуються там не тільки теплим морем, але і місцевими пам’ятками. Є й такі, які вважають за краще українські курорти в Карпатах або на морі під Одесою, але таких менше.

Беруть вони з собою або другу половину, або бойфренда. Часто сімейні представники шоу-бізнесу їдуть на відпочинок зі своїми дітьми. Це начебто і добре, але напевно відпочинок тільки вдвох набагато романтичніше.

Однак, є й такі, які проводять свій відпочинок в міських парках або на природі за містом. Багатьом такий відпочинок теж подобається і деякі вважають за краще його Мальдівські острови.

Однак можна чудово відпочити та в місті. Так, наприклад Лідія Таран зі своєю дочкою прекрасно відпочивають в плавальному басейні. Це їм подобається і вони щасливі. Це можна побачити за висловом на їхні обличчя на фото, яке Лідія Таран розмістила на своїй сторінці в інстаграм.

Тренер підготував для її дочки спеціальне тренування і Лідія боїться, що вона не впорається. Так після Пасхи прекрасно проводять свій час з користю для здоров’я мама і дочка.

Спробуйте і ви приєднатися і поплавати в басейні навіть без тренера і побачите як життя стане краще і ви відчуєте себе більш мотивованими.

 

 

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.