Як живе Бред Пітт зараз і скільки він заробляє (Відео)

Як зараз живе красень і мрія всіх жінок Бред Пітт, чим він займається і скільки заробляє, це ви можете детально дізнатися подивившись відео нижче.

Бред Пітт був відомий деякими з найбільш революційних фільмів, таких як Se7en, Бійцівський клуб та інші.
Бред Пітт – одне з найвідоміших імен голлівудської індустрії розваг. Він не тільки відзначений нагородами актор, але і зняв одні з найуспішніших фільмів Боллівуда.
Актор зайняв гідне місце в кіноіндустрії завдяки наполегливій праці, самовідданості та ряду успішних фільмів.

Власний капітал Бреда Пітта

Основними джерелами доходу Бреда Пітта є його акторські проєкти та продюсерська компанія Plan B.
Станом на 2020 рік його чиста вартість оцінюється в 300 мільйонів доларів. Він неодноразово фігурував у списку найбільш високооплачуваних акторів світу Forbes, особливо у 2015 і 2016 роках.

Фільми Бреда Пітта, зарплати та успіхи

Відповідно до джерела новин, дохід Бреда Пітта почався всього з 6000 доларів за його роль у фільмі “Тельма і Луїза” в 1991 році. Поступово, у міру того, як він почав підійматися по сходах успіху, його виплати також почали зростати.
Він заробив близько 500 000 доларів у фільмі “Каліфорнія”.

Два роки по тому вийшов його новаторський фільм “Se7en”. Фільм став хітом, і Пітта цінували за його роль. За цю роль він отримав колосальні 4 мільйони доларів. 1996 і 1997 роки також були фінансово успішними для Бреда, оскільки він отримав по 10 мільйонів доларів за ролі у фільмах “Сплячі” і “Сім років в Тибеті”.

Його базова зарплата в кіно виросла до 17,5 мільйонів доларів в кінці 1990-х. Він заробив цю суму за такі фільми, як “Знайомство з Джо Блеком”, “Бійцівський клуб”, “Шпигунська гра” і “Троя”.
У його фільмі “Містер і місис Сміт” Пітт заробив 20 мільйонів доларів. Бред Пітт зробив розумний крок у 2001 році, коли він тільки що взяв 10 мільйонів доларів за Ocean’s Twelve, але також попросив відсоток від бекенда-надходжень.

Це змусило його заробити на фільмі 30 мільйонів доларів. Щоб зніматися у фільмах Квентіна Тарантіно, він скоротив свою зарплату до 10 мільйонів доларів, отримавши стільки ж за “Безславні виродки” і “Одного разу в Голлівуді”.

Нерухомість

Бред Пітт витратив 100 мільйонів доларів на нерухомість. Основний будинок актора знаходиться в Лос-Анджелесі, який він зібрав після безлічі угод за ці роки. Його власність поширюється на 2 акри землі та має чотири будинки з головним будинком площею 6600 квадратних футів.

У 2000 році він купив пляжний будиночок в Санта-Барбарі за 4 мільйони доларів. У 2006 році він придбав історичний особняк за 3,5 мільйона доларів в знаменитому Французькому кварталі міста.
Анджеліна Джолі та Бред Пітт витратили близько 67 мільйонів доларів на виноробню площею 1200 акрів на півдні Франції під назвою Chateau Miraval у 2008 році.
Після розлучення вони вирішили продати власність і зробити дітей основними спадкоємцями.

Як зараз живе красень і мрія всіх жінок Бред Пітт, чим він займається і скільки заробляє, це ви можете детально дізнатися подивившись відео нижче.

Схожі статті

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.