Вагітна Катя Осадча показала живіт у відкритому купальнику: “Ого, який великий! “

Зіркове подружжя Катя Осадча та Юрій Горбунов скоро стануть батьками вдруге.

Катя Осадча довго приховувала свою вагітність під вільними сукнями і піджаками. Однак прихильники вже давно помітили, що фігура телеведучої змінилася. Приховувати більше не було сенсу. В ефірі шоу “Світське життя” Катя Осадча зізналася, що дійсно вони з Горбуновим в очікуванні малюка.

Юрій Горбунов та Катя Осадча
Юрій Горбунов та Катя Осадча

Зараз телеведуча не боїться показати свій кругленький животик, тому вільно публікує в Інстаграм-блозі знімки в облягаючому одязі і купальниках. Так нещодавно Осадча опублікувала знімок, на якому вона позує в роздільному чорному купальнику. Вперше телеведуча оголила свій вагітний живіт на публіку. На фото Осадча обіймає свого чоловіка Юрія Горбунова.

Катя Осадча показала вагітний живіт

У підписі до фото Катя Осадча привітала свого чоловіка Юрія Горбунова з днем Ангела.

“Юрій Горбунов, з Днем ангела! Нехай він охороняє тебе, Будь здоровим, а щасливим і коханим ми з Івасиком тебе будемо робити “, – підписала знімок Осадча.

“Дуже красиві”, “Яка гарна сім’я”, “Котики”, “Які милі”, – прокоментували люди.

Нагадаємо, Катя Осадча та Юрій Горбунов – найвідоміша подружня пара в усьому українському шоу-бізнесі. Їх роман почався в 2015 році на майданчику 2-го сезону передачі «Голос. Діти ». У лютому 2017 року Осадча народила сина Ваню і в цьому ж місяці закохані заявили, що вони одружилися.

Більше про кохання Каті Осадчої і Юрія Горбунова дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Схожі статті

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.