Як живе зараз Халіт Ергенч – султан Сулейман з “Пишного століття ” (Відео)

Хочете дізнатися більше про це знаменитому і талановитого актора, що зіграв головну роль в "Пишному столітті", подивіться відео нижче.

Немає напевно жодної людини, який би не подивився фільм “Чудовий вік”. Відмінна гра талановитих артистів. Глядачі не могли відірватися від екранів телевізора.

Що стало і як зараз живе актор Халіт Ергенч, який зіграв султана Сулеймана? Ви можете дізнатися з цієї статті.

З ким зустрічається Халіт Ергенч?

Халіт Ергенч зараз одружений на Бергюзар Корел. Пара почала зустрічатися у 2008 році та разом вже близько 12 років, 3 місяців і 25 днів.

Турецький кіноактор народився в Стамбулі 30 квітня 1970 року. Турецький актор, який знявся в багатьох фільмах, в тому числі “Бінбір Гечі” у 2006 році та “Дерсіміз: Ататюрк” у 2010 році.
У наступному році він зіграв Сулеймана Пишного в серіалі “Мухтешем Юзі”.

Халіт Ергенч

про відносини

Станом на 2021 рік дружиною Халіт Ергенч є Бергюзар Корел. Вони почали зустрічатися десь у 2008 році.
Він Овен, а вона Діва. Найбільш сумісними знаками з Тельцем вважаються Рак, Діва, Козеріг і Риби, а найменш сумісними знаками з Тельцем зазвичай вважаються Лев і Водолій.
Бергюзар Корел 38 років, а Халіті 50 років.
Згідно CelebsCouples, у Халіт Ергенч було як мінімум 3 стосунки до цього. Раніше він не був заручений.

Інтернет-чутки про побачення Халіт Ергенч можуть різнитися. Хоча дізнатися, хто зустрічається з Халіт Ергенч щодо просто, складніше відстежувати всі його інтриги, зв’язки та розставання. Ще складніше підтримувати в актуальному стані всі сторінки знайомств знаменитостей і хронологію відносин.

Хочете дізнатися більше про це знаменитому і талановитого актора, що зіграв головну роль в “Пишному столітті”, подивіться відео нижче.

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.