На скромному катері: Віра Брежнєва показала, як вони відзначили день народження Кості Меладзе

Продюсер Костянтин Меладзе нещодавно відсвяткував свій день народження. Йому виповнилося 58 років, в той час як його дружині Вірі всього 39 років.

У Інстаграм-акаунті Віра показала, як вона з коханим чоловіком відзначила цю важливу подію.

Віра Брежнєва по-особливому привітала чоловіка з днем народження: головна кохана іменинника закарбувалася з ним на яхті

Судячи з одягу Віри Брежнєвої, погода на вулиці була літня і досить тепла. Її look – льняна сукня в підлогу кремового кольору. У той час як Костянтин був одягнений в футболці і куртці.

Віра Брежнєва святкувала день народження Костянтина Меладзе на яхті
Віра Брежнєва святкувала день народження Костянтина Меладзе на яхті
Віра Брежнєва святкувала день народження Костянтина Меладзе на яхті
Віра Брежнєва святкувала день народження Костянтина Меладзе на яхті
Вера Брежнева отметила день рождения Константина Меладзе на яхте
Віра Брежнєва святкувала день народження Костянтина Меладзе на яхті

Відзначимо, що про роман Брежнєвої і тоді ще одруженого Меладзе стало відомо в 2014 році, хоча чутки про їхні стосунки ходили задовго до цього. Закохана пара зіграла таємне весілля в жовтні 2015 го в Італії, запросивши на торжество найближчих людей.

Незважаючи на те, що сам факт одруження не був таємним, Віра і Костянтин не розповідають подробиці своїх особистих взаємин. Зокрема, артисти не коментують той факт, чому у них до сих пір немає спільних дітей. Хоча відсутність дітей їх не лякає, адже в їхньому будинку живуть старші дочки Віри від інших шлюбів – Соня і Сара Кіперман.

2019 рік став переломним для відносин публічної пари, адже колишня учасниця колективу “Віа Гра” Віра Брежнєва видалила всі фото з чоловіком в своєму мікроблозі в Instagram.

Цей вчинок підкріпився чутками про те, що продюсер Меладзе нібито зраджує своїй красуні-дружині з солісткою групи “ВІА Гра” Ерікою Герцег. Після цього домислів про їх розставання більше не з’являлося в мережі.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.