Потап, не соромлячись, показав засмаглу дружину в міні-бікіні: злилася з мексиканками

Кілька тижнів співачка Настя Каменських провела в Мексиці, знімаючи власний Ютуб-серіал. Не відразу, але туди приїхав і Потап, щоб порадувати кохану.

Час відпочивати закінчився, і тепер артисти вриваються в роботу. Тим більше, днями Потап відзначив сорокарічний ювілей, і тепер у нього повно мотивації на нові звершення.

Зараз музикант згадує останні дні в Мексиці, і зазначає – йому там неймовірно сподобалося. Артист виклав фото, на якому зображена прогулянка з дружиною по березі океану. У підписі він вказав: “Я залишив своє серце в Мексиці”.

Цікаво, що на фото на Олексії надіта блакитна сорочка, різнокольорові шорти, капелюх. А на його красуні-дружини – рожевий купальник, який привабливо перетягує апетитні форми артистки.

Настя на фото закрила очі від насолоди. Судячи по її волоссю, віє легкий вітерець, і вона вдихає аромати океану.

У коментарях прихильники написали, що Потап і Настя – дуже красива пара, яка заслуговує на таку любов, яку вони отримали. Також користувачі мережі залишили дуже багато коментарів зі смайликами-сердечками, що ще раз доводить всенародну любов цієї пари.

Відзначимо, продюсером, автором текстів і музики, основним режисером і сценаристом кліпів групи “МОЗГИ” є Олексій Потапенко (Потап). На даний момент це основний проект іменитого артиста. Адже 24 жовтня 2017 року дует “Потап і Настя” зняв відео, в якому Анастасія та Олексій повідомили про паузу у спільній музичній роботі. Дует успішно проіснував до цього моменту 11,5 років. Зараз NK виступає сольно, але це абсолютно не заважає її відносинам із чоловіком.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.