“І ця роздяглася!”: Тіна Кароль позувала на фото, скинувши всю непотрібний одяг

Ніхто з прихильників першої української артистки Тіни Кароль не стане сперечатися, що вона - жінка неймовірної краси. Незважаючи на маленький зріст, вона є прикладом для багатьох моделей.

Саме тому кожну фотосесію телеведучої та співачки оцінюють як справжній витвір мистецтва – там є і душа, і професіоналізм, і впевненість, і шарм, і ніжність, і жіночність.

Дивлячись на фото цієї жінки навіть складно уявити, через що їй довелося пройти, щоб стати такою сильною і самодостатньою.

Зараз публіка і віддані фанати співачки захоплюються знімками, які поп-діва оприлюднила в мережі.

Там вона зробила кілька Селфі. Видно, що на ній в цей момент нічого не надіто. Але, з огляду на великий план фотографії, нічого вульгарного або забороненого на знімках немає – одна естетика і жіночність.

Тіна Кароль позувала для нового фото не дуже одягненої

Тіна Кароль позувала для нового фото не дуже одягненої
Тіна Кароль позувала для нового фото не дуже одягненої

Нагадаємо, нещодавно навколо поп-діви української сцени розгорівся новий скандал. Його причиною став продюсер каналу 1 + 1 Володимир Завадюк.

Завадюк 11 травня в Instagram заявив, що під час свого недавнього публічного виступу не дуже вдало вибрав слова, коли заявив, що історія романтичних взаємин між тренерами проекту, співачкою Тіною Кароль і Даном Баланом була “створена синтетично ” заради рейтингів програми.

“Спостерігаючи, який резонанс викликало мою заяву на ” ночі нових ідей “, відчуваю необхідність пояснити ситуацію. Судячи з усього, слова для виступу було вибрано не дуже вдало, що спричинило неабияку кількість помилкових інтерпретацій. Перш за все, я висловив свою особисту думка і бачення як продюсера”,

– написав він.

За словами чоловіка, головне завдання продюсера проекту “Голос країни ” – вчасно побачити “хімію ” між артистами. Самі Тіна і Дан дану ситуацію не коментували.

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.