Ноги як сірники: Алла Пугачова в коротких шортах позувала з коханим Галкіним

72-річна співачка Алла Пугачова останнім часом тільки молодшає.

Кілька років тому співачка різко схудла більш ніж на 20 кілограмів, після чого вона повністю оновила гардероб. Тепер замість звичних балахонів Примадонна любить носити міні-спідниці і короткі сукні. Також артистка регулярно користується послугами пластичної хірургії. Саме з цього, в 72-річної Алли Борисівни на обличчі практично немає глибоких зморшок.

Алла Пугачова і Ліза Галкіна
Алла Пугачова і Ліза Галкіна

Хоча артистка вже практично не з’являється на сцені, шанувальників у неї менше не стає. Фанати створюють десятки фан-акаунтів Пугачової в соціальних мережах, де діляться її архівними фотографіями і публікують відео з концертів та інтерв’ю артистки.

Так нещодавно в одному з таких фан-акаунтів з’явилося архівне фото Алли Пугачової та її чоловіка Максима Галкіна. На знімку вона позувала в картатій сорочці, білому кардігані і коротких бавовняних шортах. Свій наряд співачка поєднувала з молодіжними кедами. Таким чином артистка вміло підкреслила стрункість ніг.

Алла Пугачова продемонструвала стрункі ноги
Алла Пугачова продемонструвала стрункі ноги

Цього разу співачка була зі звичними кучерями, а рівним волоссям. Пугачова явно виглядає набагато молодше свого віку.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати архівний знімок Примадонни.

“Ноги як сірники”, “Алла прям помолодшала”, “Як дівчинка поруч з Галкіним”, “У Алли Борисівни друга молодість”, “Алла, браво! Шикарно віглядіте “, – пишуть коментатори.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.