Ані Лорак в брючному костюмі і короткому топі продемонструвала своє декольте

Поп-діва Ані Лорак стала частиною великого вокального проекту "Я бачу твій голос", який покажуть на телеканалі Росія 1 вже 14 травня.

Але за день до прем’єри співачка не встояла, і розкрила усім свій наряд. Як завжди, артистка буде одягнена мегапривабливо. Для того, щоб стати справжньою родзинкою вечора, Лорак вибрала завищені чорні штани не в обтяжку, піджак і короткий топ з мереживами і акцентом на декольте. Незважаючи на те, що співачка позує повністю в чорному одязі, її образ виглядає не траурним, а вишуканим і жіночним.

Ані Лорак показала свій аутфіт з проекту “Я бачу твій голос”

Ось що в описі до свого знімку вказала співачка з України, яка живе і працює в Росії: “Голос – найдосконаліший інструмент. Він здатний наповнювати нас вірою і любов’ю, допомагати переживати неймовірні почуття, проживати особливі життєві етапи “.

Відзначимо, недавно Ані Лорак анонсувала ряд концертів як в Росії, так і в Україні. Для жителів України її концертний тур став справжнім подивом, адже Кароліна Куєк вже багато років не гастролює на своїй батьківщині.

Проте, артистка, мабуть, вирішила нагадати українським шанувальникам про своє існування, і порадує їх виступами.

Також слід зазначити, що недавно навколо співачки розгорівся справжній скандал.

У програмі “Доля людини” з Борисом Корчевніковим теле-діва натякнула, що іменитий продюсер Костянтин Меладзе робив їй неоднозначні пропозиції в обмін на просування по кар’єрних сходах. Як каже Лорак, на них вона не погодилася, через що потім багато зірок – друзі Меладзе – відвернулися від неї.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.