Алла Пугачова без перуки і макіяжу позувала в костюмі Єви серед квітів: Галкін сфотографував і оприлюднив

Максим Галкін сфотографував дружину Алла Пугачова біля квітучого чагарника.

Максим Галкін і Алла Пугачова – найбільш обговорювана пара в усьому українському і російському шоу-бізнесі. 72-річна Примадонна вже 20 років щаслива у стосунках з 44-річним шоуменом Максимом Галкіним. Їх шлюб виглядає дуже міцним, а почуття – щирими.

Алла Пугачова і Максим Галкін
Алла Пугачова і Максим Галкін

За життям подружжя можна спостерігати в Інстаграм-блозі Максима Галкіна, який регулярно публікує сімейні фото і відео. Нещодавно шоумен поділився новим знімком Алли Пугачової. Він зобразив артистку у куща в саду свого замку в легкому платті з відкритими плечима. На знімку практично не видно наряду артистки і навіть може здатися, що Примадонна позує без сукні. Алла Борисівна широко посміхалася і виглядала дуже щасливою.

“Ах, літо!”, – підписав знімок Максим Галкін рядком з пісні його дружини.

Варто відзначити, що на знімку Алла Борисівна позує без макіяжу. Незважаючи на свій поважний вік, співачка не соромиться показувати себе такою, якою вона є.

Шанувальники зіркової пари тут же взялися коментувати фото.

“Чудове фото! Скільки в ньому радості та позитиву !!! Алла супер! “,” Яка красуня Алла Борисівна! Вся світиться від щастя і любові! “,” Алла Борисівна прекрасна “,” Яка красива, природна, жива! “,” Скільки радості в очах! “, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, Максим Галкін і Алла Пугачова вже 9 років знаходяться в законному шлюбі. Вони виховують спільних дітей – двійнят Лізу і Гаррі, які з’явилися на світ за допомогою сурогатного материнства.

Більше про дітей Максима Галкіна і Алли Пугачової дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.