Оля Полякова зробила собі “губки бантиком” і поманила ними підписників

Красуня Оля Полякова показала свої шикарні риси обличчя без макіяжу і Інстаграм-фільтрів. Фото здивувало шанувальників.

Суперблондинка Оля Полякова опублікувала фотографію, зроблену на природі. Жінка зробила собі легкий макіяж, і сплела барвистий жовтий вінок з кульбаб. Але фанати звернули увагу зовсім не на це, а на інших два фактора – неприродний колір очей і занадто надуті губки. Шанувальники припускають, що Полякова використовує лінзи, щоб змінити погляд. Це помітили ще на проекті “Маска”, який транслювали на телеканалі “Україна”.

Оля Полякова вразила дивним макіяжем: скрутила губки бантиком

“За вікном дощ, а ось вам в стрічку сонця”, – написала Оля Полякова в описі до своєї фотографії.

У коментарях прихильники довгоногої української суперзірки пишуть, що вона дуже схожа на себе.

Нагадаємо, нещодавно суперблондинка Оля Полякова повернулася з відпустки, де відпочивала зі своїми дочками і мамою. Потім вона відразу ж увірвалася в робочий план, і відправилася в київську область, знімати кліп.

Також нещодавно стало відомо, що Полякова стала рекламним обличчям компанії “Ласунка”, яка виробляє морозиво. Тепер обличчя цієї української красуні можна буде побачити в багатьох магазинах, які реалізують таку продукцію.

Крім цього, зараз Оля Полякова займається тим, що підтримує у всіх починаннях свою старшу дочку Машу. Полякова молодша дивує тим, що готує великий виступ своєї групи “ШВИ”. Поки що артисти не виступали на великій сцені, однак скоро зможуть виправити це.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.