Надя Дорофєєва в кислотному міні-платті блиснула на престижній премії (ФОТО)

Співачка, яка виступає під псевдонімом DOROFEEVA, недавно засвітилася на українському заході, куди зібрався весь місцевий бомонд. Виглядала вона там надзвичайно.

Цей захід – церемонія нагородження номінантів Viva! Awards. Надя Дорофєєва опублікувала собі в Інстаграм фотографії з заходу. Виглядала співачка там просто шалено – коротке кислотне плаття в стилі Дорофеєвої. Посмішка, розкішний макіяж і зачіска – це просто особливість, яка робить Надю помітною в натовпі.

“За пару годин до отримання нагороди Viva! Awards. Цей рік був надзвичайно складним і змусив весь світ жити за новими правилами. І ми всі з цим впоралися! Змінилися і правила у творчій сфері. Коли артисти пішли на самоізоляцію, з’явилося так багато гідного і яскравого матеріалу, що в цьому потоці пробитися стало складніше в сто раз “, – написала Надія Дорофєєва.

“І зараз набрати навіть 10 млн переглядів стало справжнім викликом! Я щаслива, що нам це вдалося – і мій дебютний трек gorit почули і полюбили мільйони людей, він до цих пір не покидає головні музичні чарти, а кліп набрав вже 50 млн переглядів “, – висловилася співачка і артистка, яка працює з продюсером Потапом.

Надя Дорофєєва на церемонії нагородження Viva! Awards
Надя Дорофєєва на церемонії нагородження Viva! Awards
Надя Дорофєєва на церемонії нагородження Viva! Awards
Надя Дорофєєва на церемонії нагородження Viva! Awards
Надя Дорофєєва на церемонії нагородження Viva! Awards
Надя Дорофєєва на церемонії нагородження Viva! Awards

Нещодавно Дорофєєва показала фото в цьому ж сукню, де засвітила свою білизну.

У коментарях 41-річна телеведуча Маша Єфросиніна запитала фанатів: “Підніміть руку, хто наблизив фотку? “.

Відзначимо, що українській артистці Наді Дорофєєвої 31 рік. Знаменита співачка заміжня за 32-річним українським співаком Володимиром Дантесом.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.