Якими були весільні сукні Ольги Сумської, Олена Кравець, Наталії Могилевської, Ірини Білик?

Коли ці знамениті жінки виходили заміж, ще не було такого великого вибору весільних суконь і аксесуарів.

Як же виглядали в день свого весілля Ольга Сумська, Олена Кравець, Наталія Могилевська, Ірина Білик?

Ольга Сумська

Цього року зіркове подружжя Ольга Сумська та Віталій Борисюк відсвяткували срібне весілля – 25 років подружнього життя. У день свого весілля Сумська замість пишного весільного вбрання вибрала біле коротке плаття по фігурі і подовжений піджак. Образ актриса доповнила білими напівчеревиками на невисокому каблуці і вуаллю.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк: фото з весілля
Ольга Сумська та Віталій Борисюк: фото з весілля

Олена Кравець

Українська актриса, зірка студії “Квартал 95” Олена Кравець вийшла заміж в 2002 році. У цей день вона одягла класичне пишне біле плаття з відкритими плечима і відкритою зоною декольте. Образ Олена доповнила короткою пишною фатою і прикрасою на шиї.

Весілля Олени Кравець
Весілля Олени Кравець

Наталя Могилевська

Першим чоловіком Наталі Могилевської був підприємець Дмитро Чалий, з яким співачка прожила в офіційному шлюбі всього півроку. Пишне весілля наречений і наречена зіграли в 2004 році. Могилевська вибрала не дуже пишне весільне плаття кольору айворі з візерунками. У цей день фату співачка не одягала.

Весілля Наталії Могилевської
Весілля Наталії Могилевської

Ірина Білик

За спиною Ірини Білик 5 офіційних шлюбів. Можливо – це не кінець, адже недавно стало відомо, що співачка розлучатися зі своїм 5 чоловіком Асланом. Біле плаття і фату Білик одягала тільки на своє перше весілля з Андрієм Оверчуком.

Весілля Ірини Білик та Андрія Оверчука
Весілля Ірини Білик та Андрія Оверчука

Популярне

Схожі статті

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.