Більше не приховує: Настя Каменських підкреслила вагітний живіт облягаючою сукнею

Потап і Настя Каменських відгуляли весілля два роки тому, але дітьми вони ще не обзавелися. Не виключено, що скоро це зміниться.

З дня весілля Насті Каменських і Олексія Потапенка пройшло 2 роки. Ця новина стала справжньою сенсацією, адже пара до останнього приховувала свої стосунки. З того часу володарку пишних форм Настю Каменських регулярно підозрюють в вагітності. Шанувальники вже не можуть дочекатися, коли зіркове подружжя порадують їх новиною про швидке поповнення в родині.

Потап и Настя Каменських
Потап и Настя Каменських

Настя Каменських знову підігріла чутки про можливу вагітність

Настя Каменських з’явилася в студії програми “Сніданок з 1 + 1”, де презентувала свій новий альбом “Червоне вино”. Настя одягла відверте червоне плаття з розрізом на стегні і чорні високі чоботи. Наряд співачки підкреслив її кругленькі стегна і живіт. Шанувальникам залишається тільки здогадуватися: Каменських дійсно вагітна або набрала пару зайвих кілограмів?

На останніх знімках Насті Каменських її форми її фігура помітно змінилася
На останніх знімках Насті Каменських її форми її фігура помітно змінилася

Варто відзначити, що раніше співачка в інтерв’ю зізнавалася, що вони з Потапом мріють про дітей і якщо Бог дасть, то вона обов’язково народить спадкоємця. Такі слова Каменських наштовхнули шанувальників на думки про те, що можливо співачка не може завагітніти.

Неймовірну історію кохання Насті Каменських і Олексія Потапенка дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.