Ані Лорак з’явилася на світському заході в костюмі жінки-кішки: шкіряний комбінезон і шпильки

Співачка Ані Лорак вразила публіку епатажним вбранням на світському заході в Москві.

У червні цього року відбудеться відомий музичний фестиваль “Жара” в Москві. А поки знаменитості зібралися на пре-паті – невелику вечірку перед фестивалем, де вони співали, спілкувалися і хвалилися своїми розкішними образами.

На світському заході з’явилася і українська співачка Ані Лорак, яка довгий час живе і працює в Росії. 42-річна артистка продовжує підтримувати статус Діви і наряди вибирає відповідні. Всі свої достоїнства вона підкреслила дуже модним шкіряним комбінезоном, який буквально обтяг її форми. Наряд Ані Лорак дуже нагадував образ знаменитої жінки-кішки. Образ Кароліна доповнила довгим нарощеним волоссям і яскравим макіяжем з акцентом на очі.

Ані Лорак
Ані Лорак

Нагадаємо, раніше співачка Ані Лорак потрапила в скандал з відомим продюсером і композитором Костянтином Меладзе. В одному з інтерв’ю співачка зізналася, що після того, як у неї закінчився контракт з продюсером Юрієм Фальосою, Костянтин Меладзе пропонував їй співпрацю в обмін на близькі стосунки. Подібна заява спричинила бурю критики в сторону Ані Лорак. Багато артистів, які працювали з Меладзе, встали на його захист і звинуватили Лорак в наклепі. Через такого тиску в свою сторону Ані Лорак публічно попросила публіку закрити цю тему і сказала, нібито її слова перекрутили і зрозуміли її неправильно.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.