Вагітна Катя Осадча підкреслила кругленький живіт розкішним лимонним платтям з глибоким декольте

Катя Осадча та Юрій Горбунов зовсім скоро стануть батьками вдруге.

Українська телеведуча Катя Осадча хотіла до останнього приховати своє цікаве положення. Однак приховати округлі форми від шанувальників їй так і не вдалося, в Мережі почали говорити про її цікаве положення. Зрештою Осадча зізналася, що вони з Юрієм Горбуновим зовсім скоро стануть батьками вдруге.

Катя Осадча і Юра Горбунов
Катя Осадча і Юра Горбунов

Невідомо, на якому саме терміні вагітності знаходиться телеведуча і коли їй народжувати, але, схоже, Осадча в декрет не збирається. Уже з великим животом телеведуча продовжує працювати і зніматися в нових випусках “Світського життя”, де вона вже 15 років є незмінною ведучою.

Нещодавно Катя Осадча в своєму Інстаграм-блозі поділилася новим знімком зі зйомок програми “Світське життя” і продемонструвала новий образ. Катя вибрала розкішну сукню лимонного кольору з відкритою зоною декольте. Наряд підкреслив кругленький животик телеведучої. Образ Осадча доповнила незвичайним білим капелюшком.

Катя Осадча підкреслила вагітний живіт сукнею
Катя Осадча підкреслила вагітний живіт сукнею

Нагадаємо, роман Юрія Горбунова і Каті Осадчої почався в 2015 році. Вже через 2 роки, в 2017 році, у них народився первісток Іван. У тому ж році вони офіційно уклали шлюб. Також у Каті Осадчої є старший син від першого шлюбу – 20-річний Ілля.

Більше про кохання Каті Осадчої і Юрія Горбунова дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.