Ані Лорак здивувала публіку змінами в зовнішності: зробила губи, як у Лободи

Ані Лорак спантеличила своїм зовнішнім виглядом. Шанувальники підозрюють, що артистка в черговий раз збільшила губи.

Українська співачка Ані Лорак, яка вже багато років живе і працює в Росії, є активним користувачем соціальних мереж. У Instagram у зірки вже майже 7 мільйонів підписників і більше 3500 публікацій. Кожне нове фото і відео виконавиці набирає десятки тисяч лайків і сотні захоплених коментарів, хоча без критики теж не обходиться.

Ані Лорак на сцені
Ані Лорак на сцені

За останні кілька років зовнішність Ані Лорак трохи змінилася. Стало помітно, що артистка користується уколами краси: її вилиці стали виразніші, а губи помітно збільшилися.

Останнє відео, яке знаменитість опублікувала в своїх Інстаграм-сторіз, викликало питання у шанувальників.

У відео Лорак відобразила себе в салоні автобуса, в якому вона їздить по містах Росії під час гастрольного туру. Кароліна повідомила, що зараз знаходиться в дорозі до міста Тула, де вже сьогодні, 7 червня, відбудеться концерт співачки. На відео можна не помітити “нові” губи Ані Лорак. Ймовірно, співачка в черговий раз їх збільшила.

Скріншот Інстаграм-сторіз Ані Лорак
Скріншот Інстаграм-сторіз Ані Лорак

Варто відзначити, що Лорак заперечує, що робила будь-які пластичні операції. Однак її обличчя говорить сама за себе: ще 10 років тому співачка виглядала по-іншому.

Ані Лорак до і після пластики
Ані Лорак до і після пластики

Про творчий і життєвий шлях Ані Лорак дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина “:

Схожі статті

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.