Ірина Білик показала миловиде фото з синами: справжня ідилія

51-річна співачка Ірина Білик показала улюблених синів на фотосесії для обкладинки журналу. Фанати помітили - вони дуже один на одного схожі.

Позувала співачка зі своїми нащадками на обкладинку журналу “For Mama “. Сама Ірина позувала перед камерою після ретельної роботи зі стилістами – акуратно укладене волосся, макіяж. В одязі у всіх витриманий класичний стиль – співачка позує в білій сорочці і піджаку. Також разом з мамою перед камерою позував 21-річний Гліб Оверчук, у якого на колінах сидів молодший 5-річний Табриз Ахмадов.

На цій фотосесії особливо видно сліди пластики на обличчі Ірини Білик

Ірина Білик на фотосесії з синами
Ірина Білик на фотосесії з синами

Судячи з коментарів, користувачі плутаються в здогадах – чому у Ірини таке ідеально рівне особа?

Одні фанати припускають, що це численна кількість пластичних операцій і підтяжок, а інші наполягають на тому, що Ірина домоглася такого ідеально гладкого особи за допомогою здорового харчування і спорту, яким посилено займалася кожен день.

Відзначимо, в 1999 році співачка Ірина Білик полягала в стосунках з Андрієм Оверчуком, моделлю. Їх роман не був тривалим, однак у них з’явилася дитина Гліб, який зараз живе з матір’ю, але активно контактує і з татом.

Молодший син Табриз народився в 2015 році від режисера Аслана Ахмадова за допомогою сурогатної матері. У 2021 році стала відомо, що Ірина Білик розлучається зі своїм чоловіком Асланом Ахмадовим. Достовірно причина розбрату невідома, але Ірина стверджує – вони з чоловіком вже давно не живуть разом і близько не спілкуються.

Схожі статті

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.