Вагітна Катя Осадча позувала у відкритому купальнику на березі моря: “Сонячні ванни для малюка”

Українська телеведуча Катя Осадча, яка нещодавно заявила про свою вагітність, зараз відпочиває в сонячній Туреччині.

Незмінна телеведуча програми “Світське життя” Катя Осадча, незважаючи на своє цікаве положення, в декрет йти не збирається. Вона як і раніше веде різні шоу і блищить на телеекрані. При цьому телеведуча не забуває і про відпочинок. Нещодавно Катя відправилася зі своїм чоловіком Юрієм Горбуновим в сонячну Туреччину. Звідти телезірка регулярно публікує фото, чим радує своїх шанувальників.

Так, Катерина Осадча оприлюднила знімок, де вона позує в роздільному купальнику на березі моря. Телеведуча сіла спиною до об’єктиву.

Катя Осадча
Катя Осадча

“Ідеальний понеділок “, – підписала фото Осадча.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати фото.

“Ви така чарівна, захоплююся вами”, “Сонячні ванни для малюка”, “Ідеальна жінка”, “Дуже красивий вид”, Катюша, ви красуня “, – пишуть коментатори.

Через деякий час Катя Осадча опублікувала ще одне фото в своїх Інстаграм-сторіз. На цей раз телеведуча показала свій немаленький живіт. Судячи з усього, Осадча та Горбунов вже скоро стануть батьками вдруге.

Скріншот Інстаграм-сторіз Каті Осадчої
Скріншот Інстаграм-сторіз Каті Осадчої

Нагадаємо, Юрія Горбунова і Катю Осадчу називають найвідомішою і найкрасивішою парою українського шоу-бізнесу. Їх роман почався в 2015 році на майданчику 2-го сезону передачі “Голос. Діти “. А вже в 2017 році Катя народила від Юрія сина і вони офіційно оформили свої стосунки.

Більше про любов Горбунова і Осадчої дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Схожі статті

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.

Гості на поріг, а рибна закуска – на стіл: за 3 хвилини намащую на чипси, що в холодильнику. Ідеальний смак

Сирну закуску з рибою на чипсах здатна приготувати навіть дитина, настільки все робиться просто. На свято така страва посяде своє місце на столі, урізноманітнивши меню.