Розповніла Віра Брежнєва показала правдиве фото в купальнику: “Кілограми роблять свою справу”

Відома співачка Віра Брежнєва оприлюднила нове фото в своєму Інстаграм-блозі. Артистка трохи змінилася.

Віру Брежнєву багато хто вважає еталоном жіночої краси і частенько називають підкорювачкою чоловічих сердець. Таке звання співачка отримала виступаючи ще в легендарній групі ВІА Гра.

Зараз Віра будує сольну кар’єру, знімається у фільмах і є дружиною і люблячою мамою. Брежнєва почала вибирати наряди скромніше і менше звертати на себе увагу епатажними витівками. Однак зовнішні дані співачки так і залишилися на вищому рівні. У свої 39-років співачка може похвалитися ідеальною фігурою і обличчям без жодної зморшки.

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва

Нещодавно співачка опублікувала фото в своєму Інстаграм-блозі і зізналася, що набрала пару зайвих кілограмів. На знімку артистка позує в кадрі, стоячи біля стіни на тлі вхідних дверей. Брежнєва одягнена в білий злитий купальник, а на її губах виблискує червона помада.

Віра Брежнєва показала фігуру і зізналася, що набрала зайву вагу

“Червона помада плюс білий купальник дорівнює ідеальне комбо! Відкриваю сезон “, – підписала фото Віра Брежнєва.

Шанувальники артистки тут же почали коментувати знімок і засипати співачку компліментами. Деякі помітили, що Віра поправилася. Втім, співачка не стала цього приховувати і підтвердила в коментарі, що дійсно набрала кілька кілограмів.

 ""

Коментарі під новим знімком Віри Брежнєвої та відповіді артистки

Про творчий і життєвий шлях Віри Брежнєвої дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина “:

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.