Дружина Дмитра Комарова Олександра Кучеренко показала свої худенькі ніжки в новому костюмі

Телеведуча і модель Олександра Кучеренко показала нову літню фото в рожевому піджаку і бежевих штанах. Знімок зроблений на тлі колеса огляду на Контрактовій площі.

Шанувальники помітили, що Олександра Кучеренко зовсім не поступається своєму стилю – одягається в яскраві речі, виглядає ефектно, молодо і по-літньому.

Більш того, на її сторінці в Інстаграм неможливо побачити вульгарні або занадто відверті кадри, що значно відрізняє її від багатьох сучасних зірок.

На новому фото Олександри Кучеренко шанувальники були дуже здивовані тому, які в неї худі ноги

Сама по собі телеведуча і модель дуже струнка і худенька, тому складно знайти фотографії або відео, де вона виглядає повною.

Відзначимо, Україна дізналася про феномен Олександри Кучеренко в одну мить – коли 18-річна уродженка Дніпра отримала титул найкрасивішої дівчини країни і завоювала корону на конкурсі “Міс Україна 2016 “. Про це пише Віва.

Молода дівчина не просто стала учасницею, але і завоювала головну корону. Незабаром Олександра Кучеренко представляла країну на конкурсі “Міс світу “, який проходив у Вашингтоні.

З цього моменту вона не перестає радувати шанувальників яскравими подіями з власної кар’єри та особистого життя.

Олександра Кучеренко
Олександра Кучеренко

Ще одним злетом в її медійної кар’єрі стало те, що Олександра вийшла заміж за українського мандрівника і журналіста Дмитра Комарова.

Парочці вдалося два роки приховувати стосунки, і також таємно зіграти весілля. Шанувальники були шоковані таким поворотом подій.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.