Сукня кольору фуксія: телеведуча Катерина Осадча продовжує ховати вагітний живіт

Як відомо, зараз вагітна зірка "Світського життя" Катерина Осадча відпочиває за кордоном разом зі своїм чоловіком Юрієм Горбуновим. Цей відпочинок запланований.

Перед декретною відпусткою, під час якого будуть не дуже рекомендовані перельоти авіатранспортом, Катерина і Юрій вирішили покупатися в морі зарубіжних курортних країн.

Оскільки Катерина Осадча вже давно не приховує своє становище – очікування третьої дитини – вона може фотографувати як хоче, і викладати різні знімки в Інстаграм.

Нещодавно вона показала глибокий зелений купальник, який тісно обтяг її вагітний живіт. А ось плечі в цьому купальному костюмі відкриті, що підкреслює жіночність головною телеведучої проекту “Світське життя “.

Зараз Катерина Осадча приміряла літнє плаття яскраво рожевого кольору

Воно вільного крою, тому живіт взагалі не видно на фотографіях. Але шанувальники точно знають – їх кумир чекає поповнення в родині.

Юрій Горбунов та Катерина Осадча поки що не розповідали, хто у них буде – хлопчик чи дівчинка. Також невідома попередня дата пологів. Мабуть, Катя і Юра знову хочуть зробити фанатам сюрприз.

Катя Осадча приголомшила розкішним look в сукню кольору фуксії
Катя Осадча приголомшила розкішним look в сукню кольору фуксії
Катя Осадча приголомшила розкішним look в сукню кольору фуксії
Катя Осадча приголомшила розкішним look в сукню кольору фуксії

Шанувальники Каті Осадчої завжди дуже активні в коментарях під її публікаціями. Тому і на цей раз фотографії набрали багато коментарів:

  • “Наче квітка “;
  • “Шикарна сукня “;
  • “Ви чудова”;
  • “Все класно, супер “;
  • “Красуня “;
  • “Дивитися на вас – одне задоволення. Я люблю “;
  • “Ви дуже красива і ніжна. Вам йде цей колір “;
  • “Яка ти красива, просто диво “.

Схожі статті

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.