Сильно пострункішала з минулого року: мультіартіст Монатік похвалився красунею-дружиною в шортах

Український співак і танцюрист Дмитро Монатік, а також його дружина Ірина Демічева вирушили у відпустку, поки в Україні прийшов сезон дощів.

Цього разу закохана пара вирішила поїхати в Грецію – і відпочити під жарким сонцем, і відвідати різні історичні місця, які пропонують туристам. Як сумлінні користувачі соціальної мережі Інстаграм, вони не залишають своїх шанувальників наодинці, і кожен день публікують щось нове і цікаве. Наприклад, в останній публікації MONATIK показав свою дружину Іру в коротких шортах. Шанувальники одноголосно відзначили – жінка значно схудла з минулого року.

Дмитро Монатік відвіз свою дружину Ірину в Грецію: фото

Дмитро Монатік відвіз свою дружину Ірину в Грецію
Дмитро Монатік відвіз свою дружину Ірину в Грецію

Слід зауважити, що в Греції Монатік з сім’єю не просто відпочиває. Там подружжя поєднують приємне з корисним – працюють над новою відеороботи виконавця і насолоджуються теплими сонячними днями.

На сторінці в Instagram артист запостив знімок з коханою, на якому вони обидва позують в чорних нарядах на тлі моря.

Ірина одягнена в міні-шорти і сорочку, а Дмитро – футболку, шорти та білі кросівки.

“Неможливо красиво навколо … Особливо зліва від мене “, – підписав Монатік зображення.

Дмитро Монатік і Ірина Демічева
Дмитро Монатік і Ірина Демічева

Шанувальники написали Дмитру та Ірині багато приємних слів. У тому числі і відзначили, що їм дуже пощастило один з одним – виглядає пара дуже мило, романтично і красиво.

Також у пари є двоє синів, особи яких батьки приховували з самого народження. Однак недавно все ж показали, як виглядають їхні спадкоємці.

Дмитро Монатік і його дружина Ірина
Дмитро Монатік і його дружина Ірина

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.