Ксенія Мішина показала унікальне кільце з їх з Еллертом крові: таке є тільки у них

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт - пара, яку люблять. Їх зворушливий союз склався на проекті "Холостячка ", коли канал СТБ тільки тестував жіночу версію.

Як виявилося, глядачам було дуже цікаво спостерігати за тим, як розгортаються множинні любовні сюжети з головною героїнею дівчиною, і тому вони вирішили продовжити проект, і запросили в другий сезон в якості головної героїні співачку Злату Огневич.

Тим часом, пройшло вже півроку після завершення шоу, і Ксенія з Олександром щасливо живуть разом.

Спочатку весілля вони планували на цей рік. Саша говорив, що вона відбудеться в теплу пору року. Однак потім, з незрозумілих причин його перенесли, імовірно, на 2022 рік.

Однак зворушлива парочка Мішиной і Еллерта навіть без весілля на слуху: вони подарували один одному незвичайні кільця

Так, слід розповісти, що після завершення шоу “Холостячка” восени 2020 року на телеканалі СТБ Ксенія Мішина та Олександр Еллерт були шалено закохані і вирішили створити унікальний алмаз з власної крові. Дорогоцінний камінь прикрасив кільце актриси, яке вона носить на безіменному пальці правої руки.

“Ми здали кров, змішали все це вже у виробництві. Все дуже складно і незрозуміло. Ти капаєш кров в ємність, завдяки тиску там відбуваються якісь процеси “,

– ділилася Ксенія в інтерв’ю Катерині Осадчій в програмі “Світське життя “.

І ось нарешті красуня і модель зважилася показати прикраса, яке красується у неї на пальці і символізує величезну любов до Олександра.

Виглядає дійсно по-особливому!

Ксенія Мішина показала унікальне кільце з власної крові
Ксенія Мішина показала унікальне кільце з власної крові

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.