Лоліта Мілявська кардинально змінила імідж: тепер вона молода блонда

Співачка Лоліта Мілявська на сцені багато років. Мало хто знає, але вона насправді з України, але своє творче притулок знайшла саме в Росії.

57-річна співачка випустила нову музичну композицію, і зняла на пісню кліп. У відеороботі артистка позувала в новому образі, ніж дуже здивувала фанатів. В описі до відео вона трохи розповіла про те, як складалася історія пісні.

“Андрей Осадчук написал песню “Щекотно”, испытывая невероятные Чувства к жене! Ребята узнали, что станут родителями и после узи, автор добавил последнюю строчку к уже готовой версии: “Ты целуй, целуй живот мой”..⁣⁣⠀Как всегда, последние лет 8, говорю Спасибо за работу над треком Даниилу Бабичеву”,

– написала Лоліта.

У відео вона позувала з розкішними білими волоссям. За рахунок їх довжини візуально особа Мілявської виглядало більш молодо, а сама вона, мабуть, помітно схудла.

Незважаючи на те, що позувала Лоліта в образах, як правило, вільних типу оверсайз, все одно по її обличчю і рукам помітно, що вона позбулася від зайвих кілограмів.

Лоліта
Лоліта
Лоліта Мілявська
Лоліта Мілявська
Лоліта звертається до шанувальників
Лоліта звертається до шанувальників
Лоліта Мілявська
Лоліта Мілявська

Слід нагадати, що в минулому році Лоліта Мілявська помітно змінилася зовні: зірка сильно схудла. З тих пір 57-річна співачка охоче демонструє свої нові форми, часто віддаючи перевагу відкритим нарядам при виході у світ. А сьогодні Лоліта поділилася фото в купальнику, опублікувавши кадр в своєму мікроблозі в Instagram.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.