(Фото) Озорная і чарівна Олена Шоптенко показала своє улюблене фото з дня народження сина

Чарівна жінка, прекрасна людина і хороша мама! Що ще потрібно, для щасливого життя і взаєморозуміння в сім'ї.

Всі батьки люблять своїх дітей. Незалежно від того скільки їм років. Представники шоу-бізнесу не виняток. Хоча у них буває дуже мало часу, щоб насолодитися спілкуванням зі своїми дітьми, на день народження вони присутні.

І як радіють діти, коли бачать увагу від своїх батьків. Це незабутні хвилини, які батьки відображають на фото.

Потім через час можна подивитися підбірку в альбомі та згадати ці веселі моменти, коли ваша дитина підростала і ставала все дорослішою. Всі етапи життя в одному альбомі. Діти дорослішають, а батьки старіють. Але як співав Вахтанг Кікабідзе: “Мої роки – моє багатство”. Це правда. З віком приходить розуміння того, що для вас означають ті чи інші вчинки, або близькі люди, а тим більше діти.

Олена Шоптенко недавно розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію, на якій вона сфотографована з ракеткою і грає в бадмінтон. Це фото з дня народження її сина. На фотографії видно як радіє мама та енергійно грає в бадмінтон. Скільки безпосередності в Олени на обличчі та видно, що вона задоволена і щаслива.

Як повідомила сама Олена Шоптенко – це найулюбленіше фото стало для неї. Вдивіться в вираз її обличчя і як горять очі в Олени.

Чарівна жінка, прекрасна людина і хороша мама! Що ще потрібно, для щасливого життя і взаєморозуміння в сім’ї. Більше нічого – так виглядає щастя!

Схожі статті

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня.