Як виглядає і чим займається старший син Каті Осадчої: 18-річний Ілля як 2 краплі води схожий на маму

Старшому синові Каті Осадчої Іллі 18 років. У цьому році він закінчив школу.

Незмінна героїня шоу “Світське життя” Катя Осадча зустріла свою першу любов ще в кінці 1990-тих – нею став Олег Поліщук, на той час – депутат і бізнесмен. Молодій журналістці Каті на той момент було всього 18 років, а ось її коханий був на 15 років старше, але це не завадило парі піти під вінець у 2001 році.

Весілля Каті Осадчої і Олега Поліщука
Весілля Каті Осадчої і Олега Поліщука

Вже через рік у них народився син Ілля. Однак сімейне щастя було не довгим. Через рік після народження сина подружжя розлучилося. Як зізналася в одному з інтерв’ю Осадча, головною причиною розлучення стала різниця у віці. 20-річній Каті хотілося розважатися, ходити по клубах і зустрічатися з друзями, а її 35-річному чоловікові все це було вже не цікавим.

Катя Осадча з маленьким Іллею
Катя Осадча з маленьким Іллею

Старшому синові Каті Осадчої Іллі вже 18 років. Він абсолютно не публічна людина. Телеведуча дуже рідко показує його знімки в мережі. Очевидно, хлопець уникає публічності і не хоче, щоб його обговорювали численні користувачі в мережі. Деякі з них навіть підозрюють, що Ілля нечасто бачиться з мамою, так як живе своїм життям.

Цього року Ілля закінчив міжнародну школу Kyiv International School. Катя побувала на випускному вечорі сина і поділилася спільними знімками. Ілля схожий на маму, як 2 краплі води.

Катя Осадча з сином Іллею
Катя Осадча з сином Іллею
Катя Осадча з сином Іллею
Катя Осадча з сином Іллею

Варто відзначити, що школа, в якій навчався Ілля – одна з кращих приватних шкіл в країні. Рік навчання тут коштує від 18 тисяч доларів.

Де син Каті Осадчої буде здобувати вищу освіту поки не відомо.

Схожі статті

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!