Як виглядають і чим займаються троє дітей онкохворої Анастасії Заворотнюк

50-річна Анастасія Заворотнюк є матір'ю трьох дітей. Старшій дочці Ганні вже 25 років, а молодшій - всього 2 роки.

Анна Заворотнюк

Анна народилася в шлюбі Анастасії Заворотнюк з мільйонером Дмитром Стрюковим. На той час сім’я жила на дві країни – в Росії та США. Анна пішла в американську школу, однак провчилася там лише рік. У 2006 році Анастасія Заворотнюк розлучилася з чоловіком після 10 років шлюбу і повернулася в Росію. Після закінчення школи Ганна вступила на факультет менеджменту МГУ, але незабаром вирішила кинути навчання там і здобути освіту в Штатах. В Америці дівчина поступила в нью-йоркський Pace University, отримавши диплом продюсера.

Анна Заворотнюк - повна копія своєї мами
Анна Заворотнюк

Зараз Ганні 25 років. Вона – модель, телеведуча, актриса і блогер. Поки вона не отримала жодної головної ролі у фільмі, але знімалася в таких проектах як “Закрита школа” і “Мами”. Анна більше розвивається як модель. Дівчина має модельні параметри і володіє миловидною зовнішністю.

Анна Заворотнюк
Анна Заворотнюк

Майкл Заворотнюк

Єдиний син Анастасії Заворотнюк народився 13 липня 2000 року. Мати і батько (бізнесмен Дмитро Стрюков) дали синові англомовне ім’я, оскільки дитина з’явилася на світ в США.

У 13 років Майкл зіграв свою першу і поки останню роль у фільмі “Батько і син”, де одну з ролей зіграла його мама Анастасія Заворотнюк.

На відміну від своєї старшої сестри Анни Майкл абсолютно не публічна людина. Він практично не веде соціальні мережі.

Майкл Заворотнюк
Майкл Заворотнюк

Син Заворотнюк вирішив не пов’язувати своє життя з театром і кіно. Відомо, що хлопчик з відзнакою закінчив фізико-математичну школу в Москві. Деякий час він здобував освіту в Швейцарії. Після повернення в Росію юнак вступив до МГІМО. Майкл захоплюється музикою і грає на кількох інструментах. Крім того, хлопець пише вірші.

Майкл Заворотнюк
Майкл Заворотнюк

Міла Чернишова

У вересні 2008 року Анастасія Заворотнюк вийшла заміж втретє за фігуриста Петра Чернишова. В кінці 2018 року біля пари народилася дочка Міла.

Маленька донька Анастасії Заворотнюк
Маленька донька Анастасії Заворотнюк

Ходили чутки, що 47-річна Заворотнюк зробила ЕКО, щоб завагітніти. Саме ЕКО є найбільш імовірною причиною онкології, яка була виявлена в актриси на початку 2019 року. Влітку діагноз гліобластома – рак мозку був офіційно підтверджений, Анастасія проходила дороге лікування в Росії і США. Але сім’я ретельно приховує всю інформацію про її теперішньому стані.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.