Ольга Фреймут в мереживній нижній білизні розповіла, як живе останнім часом

Телеведуча Ольга Фреймут - адепт етикету. Для неї дуже важливо, щоб всі навколо дотримувалися елементарні норми пристойності.

Тому в її Інстаграм-профілі часто можна побачити відео, де жінка ділиться особливостями поведінки в класичних ситуаціях. Що цікаво – робить Фреймут це в гумористичній формі, тому відеоролики розходяться по мережі, над ними жартують і їх обговорюють.

Ольга Фреймут показала ніжну фігуру в чорному білизна з мереживами

“Життя в готелях ідеальна”,

– коротко написала Ольга в описі до фотографії, зробленої на ліжку.

Ольга Фреймут виглядає дуже ефектно – у неї білизна з високою посадкою і ліф з широкими бретелями. Також на нижній білизні у неї білі ніжні мережива. На шиї масивне, але акуратне прикраса. Легкий макіяж і злегка розпатлане волосся доповнили вигляд Ольги, зробивши її романтичною і жіночною.

Ось що шанувальники екс-ведучою програми “Ревізор ” і “Інспектор Фреймут ” пишуть під фотографією:

  • Ольга, як можна, відпочиваючи тривалий час, залишатися в такій чарівній формі
  • Олю, найбліжчі пару днів буде “гаряче” емоційно) Планети знову Щось НЕ поділілі)
  • Тільки в готелях з табличкою ревізора

Нагадаємо, Ольга Фреймут останнім часом вже не так часто знімається в програмах на ТБ. Її в останній раз бачили в шоу “Танці з зірками ” в якості учасниці, а після вибування з проекту вона повернулася в ролі телеведучої балкона разом з Олегом Винником.

В цілому, вона займається вихованням маленьких дітей Євдокії і Валерія, також підтримкою дочки-підлітка Злати. Разом з чоловіком Володимиром Локотко вони ділять побут.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.