Екс-холостяк Михайло Залівако став на одне коліно перед Лесею Нікітюк: всі подробиці

Телеведуча Леся Никитюк - загадкова особистість в плані показу свого особистого життя. Вона не коментує свої стосунки і свій сімейний стан.

Тому шанувальники можуть тільки здогадуватися вільне її серце насправді. Сьогодні зірка Нового каналу повідомила в Інстаграм-сторіз про те, що завершився цикл зйомок нового сезону проекту “Хто зверху “. Як відомо, в ньому взяв участь бізнесмен з Харкова і екс-холостяк Михайло Залівако.

Леся Никитюк виклала фото, де Залівако став перед нею на коліна

“Коротко про сьогоднішній день. Боже, як несподівано “,

– прокоментувала Леся Іванівна.

Звичайно, шанувальники не змогли пройти повз такої цікавої теми, і почали масово висловлювати свою думку про те, що це могла б бути гарна пара:

  • ГО як бі це булу правда то було б дуже крута пара дуже гарна пара, а так ті що маємо ті маємо, – пише користувач з ніком velikaia7001
  • Шкода що це прикол) було б круто) і чисто візуально і за статусом вони один одному підходять) хто згоден поставте лайк))), – пише користувач з ніком asevcenkogoncaruk
  • Оо, жовта преса скоро підтягнеться, – пише користувач з ніком inna_ty

Нагадаємо, нещодавно був скандал з тим, що якийсь недоброзичливець зламав сторінку Лесі Никитюк і виклав скріншоти листувань. Там в діалозі з Михайлом Залівако екс-холостяк писав їй, що вибрав не ту жінку, і жартома пропонував зіграти весілля.

Після того, як телеведуча відновила доступ до свого профілю, вона ніяк не коментувала даний інцидент, як і Михайло. А ось його нова дівчина Анна виявилася не в захваті від подібних листувань її молодої людини.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.