Дмитро Комаров вразив публіку понівеченим обличчям: постраждав на зйомках “Світу навиворіт “

Мандрівник і журналіст Дмитро Комаров показав своє обличчя в укусах гедзів і комарів.

Телеведучий Дмитро Комаров вже десять років веде шоу “Світ навиворіт “, де показує дивовижний світ у всій його красі не тільки з туристичних локацій. Мандрівник відвідав сотні країн і побував в найнесподіваніших місцях планети. У період карантину, коли кордони були закриті, Дмитро Комаров вирішив зробити спецвипуск програми “Світ навиворіт” і відвідав туристичні місця України.

Дмитро Комаров
Дмитро Комаров – телеведучий-мандрівник

Нещодавно Дмитро оприлюднив нове фото в своєму Інстаграм-блозі, на якому показав “особливості своєї професії”. На фото телеведучий був відображений в лісі. Його обличчя було повністю покусано комарами. Судячи з геоміткам, зробленим на попередніх фото, Дмитро зараз знаходиться у Волинській області.

“Вади професії. Комарі і гедзі люблять попити кров Комарова. Працюємо. Укуси – не перешкода! Знімаємо для вас круті програми. Обіцяю, що ми вас здивуємо. І покажем те, що ще не показували. “, – підписав фото Дмитро Комаров.

У коментарях користувачі Мережі поспівчували ведучому, а деякі подякували йому за роботу:

“Спасибі Вам велике за Вашу роботу!)”, “Дмитро, ви неймовірно класний!!! Дякую Вам, за суперскую работу !!!”, “Да уж, витрати професії. Все стерпиш, якщо любиш свою справу “,” Дмитро, бережіть себе !!! У Вас молода дружина !! “,” Оой, боляче дивитися! Співчуваю! “, – пишуть коментатори.

Схожі статті

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.