Як виглядають підросли двійнята Катерини Бужинської? Красунчик і красуня!

Катерина Володимирівна Бужинська - 41-річна українська співачка, меццо-сопрано, лауреат численних пісенних конкурсів, включаючи Гран-прі на Слов'янському базарі в 1998 році.

Катя – володарка таких титулів, як Заслужена артистка України, Народна артистка України. Однак найголовніший титул і центральне досягнення її життя – це те, що вона є мамою двох чарівних діток.

27 грудня 2016 роки її сім’я поповнилася одразу на двійню – сина назвали Дімою, а дочка – Катею. Зараз дітлахи вже підросли, тому зоряна мама часто бере їх кудись з собою.

На початку літа цього року співачка Катя Бужинська побувала на батьківщині чоловіка в Болгарії, де показала підросли двійнят

Чоловік Бужинської – болгарин. Звуть його Дімітар. На початку червня 2021 року пара з дітьми полетіла в Болгарію, і звідти білява красуня привезла чимало яскравих фотографій.

Варто відзначити, що, судячи з фотографіями, і Дмитро, і маленька Катерина дуже схожі на свою неймовірно привабливу і променисту маму. Особливо дівчинка. До речі, шанувальники пишуть, що в ній простежуються дуже артистичні і навіть місцями модельні риси, тому буде не дивно, якщо юна чотирирічна Катя піде по стопах своєї матері Катерини Бужинської.

Катя Бужинська показала своїх двійнят
Катя Бужинська показала своїх двійнят
Катя Бужинська показала своїх двійнят
Катя Бужинська показала своїх двійнят
Катя Бужинська показала своїх двійнят в Болгарії
Катя Бужинська показала своїх двійнят в Болгарії
Катя Бужинська показала своїх двійнят
Катя Бужинська показала своїх двійнят

Нагадаємо, співачка Катя Бужинська народилася в російському місті Норильськ. Однак жила і творила великий проміжок часу саме в Україні. До слова, у неї є безліч пісень українською мовою.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.