Як виглядає свекруха Насті Каменських: струнка блондинка з довгим волоссям

Настя Каменських оприлюднила фото своєї свекрухи. Мама Олексія Потапенка дуже добре виглядає.

Настя Каменських і Потап з тих знаменитостей, які дуже активно ведуть свої соціальні мережі. Вони практично все своє життя і кожен крок показують в своєму Інстаграмі. Настя Каменських регулярно показує в Інстаграм-сторіз свою маму Лідію, з якої вона практично нерозлучна після смерті батька. А ось фотографію мами Олексія Потапенка або відео з її участю практично неможливо знайти.

Однак нещодавно Настя Каменських показала свою свекруху. Вона відобразила маму Потапа, коли та засмагала на сонечку.

Мама Потапа: скріншот Інстаграм-сторіз Насті Каменських
Мама Потапа: скріншот Інстаграм-сторіз Насті Каменських

“Люсі”, – підписала фотографію Настя Каменських.

Що відомо про маму Потапа Людмилу?

Олексій Потапенко родом з української столиці. Народився майбутній артист в родині військового Андрія Олексійовича і спортсменки Людмили Анатоліївни. Саме батьки привчили сина до дисципліни, завдяки чому в ньому сформувався твердий характер і цілеспрямованість.

Потап зі своїми батьками
Потап зі своїми батьками

Людмила Потапенко – колишня чемпіонка світу з підводного плавання. Відомо, що вона довгий час працювала персональним тренером і інструктором по групових занять в одному з елітних клубів Києва.

Зараз Людмилі Потапенко 63 роки і вона виглядає просто карколомно. Ця струнка блондинка виглядає набагато молодше свого віку. Людмила зізнається, секрет її краси – регулярне заняття спортом.

Схожі статті

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.