Юрій Горбунов показав своє фото для виборів в депутати: актора підтримала Ольга Сумська

Актор і телеведучий Юрій Горбунов опублікував в своєму Інстаграм фото, яке, як він вважає, підходить для рекламної кампанії тих, хто балотується в депутати.

На знімку Горбунов позував з широко розкинутими руками в яскраво-сонячний день на тлі пшеничного поля і світло-блакитного неба.

“Якщо б балотувався в депутати, таку б фотку виставив! Про ” лані шірокополі “! ” – з гумором підписав фото Юрій Горбунов.

Прокоментувала публікацію актриса Ольга Сумська. Вона зазначила, що з Горбунова був би хороший депутат.

Ольга Сумська прокоментувала пост Горбунова
Ольга Сумська прокоментувала пост Горбунова

Інші користувачі Мережі припустили, що Горбунов на щось натякає.

“Ніколи не пізно”, “Ви на щось натякаєте”, ” Ви на своєму місці “,” Зараз це модно – йти в депутати “, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, Юрій Горбунов зовсім скоро стане батьком вдруге. Його дружина Катя Осадча вагітна третьою дитиною. У них поки є один загальний дитина – 4-річний хлопчик Іван. Також у Каті Осадчої є син від першого шлюбу 18-річний Ілля.

До речі, Юрія Горбунова і Катю Осадчу називають найвідомішою і найкрасивішою парою українського шоу-бізнесу. Їх роман почався в 2015 році на майданчику 2-го сезону передачі “Голос. Діти “. А вже в 2017 році Катя народила від Юрія сина і вони офіційно оформили свої стосунки.

Більше про любов Горбунова і Осадчої дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.