Дан Балан з неголеним обличчям привітав усіх з Великоднем

Співака Дана Балана зараз обговорює вся мережа. Своїх передплатників з різних країн він привітав з Великоднем на двох мовах.

Тільки ледачий не чув чутки про роман Тіни Кароль і Дана Балана. Артисти так і не прокоментували припущення фанатів і продовжують таїти справжню інтригу.

Невідомо також, відзначали артисти Великдень разом чи окремо. Навіть на своїх сторінках в Instagram вони не залишили жодних натяків. Тільки привітали всіх віруючих шанувальників зі світлим святом.

Дан Балан зробив це досить оригінально — на відміну від колег, він не хвалився своїми пасками і крашанками. На своїй сторінці в Instagram артист опублікував знімок себе коханого, який сидить в салоні автомобіля.

Він, до речі, постав в злегка незвичному образі — на обличчі була легка неголеність, а волосся скуйовджене.

До речі, привітав підписників співак двома мовами: російською та румунською.

Схожі статті

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.