Народ ахнув, побачивши 73-річну Софію Ротару поблизу: справжня бабуся або справжня красуня?

Вдивіться в фотографію Софії Ротару. З першого погляду, що можна сказати про неї: "Старенька або справжня красуня?"

Представники шоу-бізнесу все хочуть домогтися успіхів серед глядачів та їхніх шанувальників. Досягають вони це різними способами. Деякі відвідують дорогі спортклуби та під наглядом професійного тренера прибирають кілька кілограмів на талії. Інші відвідують салони та призводять свою красу в порядок.

Але через час, коли роки беруть своє нічого зі своїм тілом, талією, а особливо особою не поробиш. Природа бере своє – людина старіє. Публіка пам’ятає артистів молодими та порівнює які вони зараз. Так, і здоров’я артистів в роках також може підкачати на сцені та в постійних відрядженнях.

Але є артисти, яким здавалося б роки дарма. Роки йдуть, а вони начебто не старіють. Це звичайно можна віднести до того, що дехто зробив пластичну операцію, і навіть не одну.
Існують артисти, яким природа подарувала здоров’я, красу і чарівність протягом багатьох років.

Софія Ротару

До таких відноситься співачка Софія Ротару. У свої 73 роки вона прекрасно виглядає, завжди в оптимістичному настрої та найголовніше в гарній фізичній формі. Як їй це вдається? Це питання напевно цікавить не тільки початківців співачок, але і її шанувальників.

Звичайно грим, макіяж і зачіска роблять свою справу, і людина стає більш молодим і привабливим. Ховаються зморшки, колір і форма зачіски грає те ж значення для особи.
Вдивіться в фотографію Софії Ротару. З першого погляду, що можна сказати про неї: “Старенька або справжня красуня?”

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.