Розлучилися? Дружину Олега Винника на самоті засікли на популярному курорті

Таюне, як завжди, має добрий вигляд. Будь то на сцені або поза нею. Це констатують не тільки шанувальники, а й глядачі на концертах.

Шанувальники Олега Винника і Таїсії Сватко (Таюне) можуть їх бачити, як правило, тільки на концертах, або коли вони дають інтерв’ю. Але як ця пара виглядає у звичайному повсякденному житті, мало хто бачив. Олег Винник і Таюне не люблять афішувати своє особисте життя. Хоча їхні прихильники, так і кошти масової інформації впевнені, що ця пара щаслива і добре ладнають в сім’ї.

Найцікавіше, що в соціальних мережах ходять різні чутки про те, які взаємини між ними. Деякі вважають, що Олег і Таюне не одружені. Інші, яких більшість – думають, що пара побралася та у них є діти. Сам Олег Винник не підтвердив, але і не спростував жодну з цих думок. ЗМІ навіть роблять припущення, що в Олега Винника і Таїсії Сватко є син, який навчається в Німеччині та там живе.

Фото Олега Винник і Таюне можна побачити не тільки на їх сторінках в інстаграм, але і в мікроблогах.

Нещодавно на одному з таких мікроблогах опубліковано фото Таюне, відпочинку. Шанувальники не забули відразу в соцмережах оцінити це фото своїми постами. Вони пишуть, що Таюне виглядає як троянда в саду. На фотографії Таїсія Сватко в білій футболці, на якому намальований японський прапор і ієрогліфи. Браслети, окуляри від сонця і кепка Louis Vuitton завершують її образ.

Таюне, як завжди, має чудовий вигляд. Будь то на сцені або поза нею. Це констатують не тільки шанувальники, а й глядачі на концертах. Ви тільки згадайте, якими оваціями вони кожен раз зустрічають її.

Популярне

Схожі статті

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.