Як Світлана Тарабарова починає свій день: лавандове поле і повітряний біле вбрання (Фото)

І як пише сама Світлана Тарабарова - день потрібно починати виключно з хороших думок. Тоді він буде хороший.

Як почати свій день, що він пройшов добре? На це питання знає відповідь Світлана Тарабарова. Найголовніше, щоб був відмінний настрій. Потрібно рано встати, посміхнутися в дзеркало собі та потім навколишніх обдарувати посмішкою. Краще при цьому одягнути улюблену свій одяг і відчути себе щасливою. Рада простий, але дієвий.

Світлана Тарабарова недавно розмістила на своїй сторінці в інстаграм цікаву і красиву фотографію. Вона стоїть на тлі лавандового поля з чарівними квітами. При погляді на поле лаванди, відразу відчуваєш її незрівнянний запах. Але найголовніше Світлана Тарабарова підібрала собі одяг, яка вразила і потішила її шанувальників.

Білий колір повітряного костюма дає різкий контраст з кольором її волосся. А ще квітуче за спиною Світлани поле лаванди доповнює відчуття радості.

І як пише сама Світлана Тарабарова – день потрібно починати виключно з хороших думок. Тоді він буде хороший.
Спробуйте піти раді Світлани. Вона розуміється в хорошому настрої. Ви тільки подивіться на її фотографії, які вона розмістила раніше на своїй сторінці в інстаграм. На всіх фото вона не сумує і завжди з посмішкою. І напевно про щось хороше думає!

Запах лаванди та свіжий вітер, щаслива Світлана Тарабарова – відмінне фото.

Можливо це непросто почати день з хорошої думки, якщо вчора весь день долали проблеми, але ви спробуйте і побачите, що настрій у вас підніметься і смуток піде!

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.