Що дієта зробила з чарівною Джамалою! (Фото)

А як розв'язує це питання для себе Джамала і якої дієти вона дотримується? Вона багато перепробувала і зробила для себе висновок.

Як виглядати прекрасно і мати струнку фігуру? Це питання номер один для більшості дівчат і жінок. Особливо для представників шоу-бізнесу. Адже вони весь час на виду і під пильними поглядами шанувальників. Адже потрібно виглядати прекрасно на сцені та вдома. Спортзал, дієта, косметологи, що ще необхідно, щоб прекрасно виглядати?

А як розв’язує це питання для себе Джамала і якої дієти вона дотримується? Вона багато перепробувала і зробила для себе висновок. Можливо варто прислухатися до висновку Джамали.

Співачка про це розповіла нижче. Вона пише які в неї правила:
“А точніше – нових правил, адже мій мозок зовсім не сприймає слова дієта і суворих заборон. Сьогодні я усвідомила, що вперше в житті в сезон морозива віддаю перевагу фруктам і ягодам (привіт, кілограм черешні перед сном). Легко мені? Ні, повірте, я справжній маніяк ака Ice Ice Baby. Обожнюю шоколадний пломбір. Але кожен раз, коли я чую, що мій приклад надихає, коли ви пишете, що тестируете мій спосіб харчування – хочеться продовжувати разом з вами. Хоча питання з черешнею я залишаю відкритим.

Я в процесі. Намагаюся додати в життя регулярний спорт (зараз одна надія на @ tanci1plus1), іноді зриваюся, потім наздоганяю. Але за цей час я усвідомила, що дієти не працюють. Працюють тільки нові правила + віра в себе і підтримка близьких.
А ви мені вже близькі. Тому якщо побачите мене – не пропонуйте відро черешні. ”

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.